“Нова пошта” змінює назву

Украина

Група компаній “Нова пошта” повідомила про те, що змінює назву на Nova. В НП пояснили своє рішення тим, що група вже певний час не обмежується діяльністю лише в якості поштово-логістичного оператора. В її складі функціонують компанії NovaPay (платіжна система та фінансові послуги), Nova Digital (виробництво веб-додатків та програмного забезпечення), Nova Global (електронна комерція та співпраця з міжнародними маркетплейсами), авіакомпанія Supernova Airlines, а в ЄС поштові відділення компанії відкриваються під брендом Nova Post.

Відзначимо, що на сьогодні мережа “Нової пошти” складається з 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні. Під брендом Nova Post компанія присутня в 11 країнах, серед яких  Молдова, Польща, Литва, Чехія, Румунія, Німеччина, Словаччина, Естонія, Латвія, Угорщина та Італія. Сумарно в цих країнах відкрито 83 відділення.

“Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів — NOVA. Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth” – коментує співвласник групи NOVA В’ячеслав Климов.

Джерело: ЦТС.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

6 thoughts on ““Нова пошта” змінює назву

    1. Зато укрпочта может запросто забыть прислать вам смс-ку, как было не один раз уже. Обе службы далеки до цивилизованных почтовых компаний.

      1. Мне не тяжело дойти до укрпочты и узнать, пр шла ли моя посылка. При цене 79 грн и 179 гривен в Новой почте. Почувствуете разницу

        1. Уже почувствовал, когда месяц посылка валялась у них на складе. И как вы спросите, если из-за бугра посылки идут месяц в среднем, ходить каждый день нет возможности.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.