“Нова пошта” встановила акційний тариф на доставку до Дня Незалежності

Украина

З 24 по 26 серпня “Нова пошта” доставлятиме посилки за 1 гривню, якщо відправлення та отримання здійснюється через поштомат. Про це повідомила пресслужба компанії. Знижений тариф діє по всій країні (окрім окупованих територій), але виключно для посилок. Вартість доставки документів залишається незмінною — 45 гривень. Кожен клієнт може відправити і отримати через поштомат необмежену кількість посилок за акційною ціною. При цьому через поштомат можна відправити будь-які речі вагою до 20 кг та розміром 40х60х30 см.

Знижена вартість послуги діє для посилок, що відправлять 24, 25 та 26 серпня через поштомат. Сплатити за доставку може як отримувач, так і відправник. Це можна зробити через мобільний додаток, через трекінг на сайті або у відділенні, за умови відправки із поштомату або отримання у поштоматі. Можна відправляти особисті речі, товари, косметику, посуд, одяг та інше.

Детальніше можна прочитати за посиланням на офіційному сайті компанії – novaposhta.ua.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.