На Одещині зростає кількість хворих на COVID-19

Украина

Протягом минулого тижня на території Одеської області було підтверджено 319 випадків, тижнем раніше – 270. Тим часом епідситуація в області залишається стабільною. Про це повідомляє департамент охорони здоров’я Одеської ОВА, передає УСІ.

Наразі на стаціонарному лікуванні перебуває 277 пацієнтів, з яких 155 з підтвердженим діагнозом та 123 – з підозрою. З них потребує кисневої терапії 121 людина. 47 дітей знаходяться на кисневій підтримці. Сред вагітних 1 підтверджений випадок, з підозрою на контролі – 10 жінок. До ШВЛ підключена лише 1 людина. Усі пацієнти перебувають під постійним контролем медиків, стан усіх хворих наразі задовільний.

Наразі завантаженість ліжок становить 7,3%, це трохи менше, ніж минулого тижня – 7,4%. В ОДА інформують, що на постійній основі в області затверджено 28 закладів для госпіталізації хворих з COVID-19:10 закладів «першої хвилі» та 18 закладів «другої хвилі». Загальна кількість розгорнутих ліжко-місць складає 3770. Всі лікарні забезпечені киснем в повному обсязі за рахунок централізованого кисню та концентраторів.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.