На Одещині прозвітували про стан проїзду на автодорогах регіону

Украина

Згідно з оперативною інформацією про стан проїзду на автодорогах Одеської області станом на ранок 8 січня, проїзд транспорту забезпечено. Температура повітря: на півночі: від -2°С до -7°С; на півдні від +3°С до +6°С. Опади: наразі спостерігаються лише на півночі області – дощ зі сніжною крупою. Вітер північно-східний 6-10 м/с, з поривами 10-16м/с. Покриття доріг мокре, місцями засніжене.

Підрядні організації виконують снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами. Всього працює 62 працівники та 45 одиниць техніки, ще 58 працівників та 39 одиниць техніки знаходяться на цілодобовому чергуванні. Про це повідомили в обласній Службі відновлення та розвитку інфраструктури.

“З обіду циклон вкриє всю область. Нагадуємо, що несприятливі погодні умови зберігатимуться впродовж всього дня 8 січня. 9 січня опади не спостерігаються, лише мінусова температура. Учасники дорожнього руху, просимо Вас враховувати погодні умови та бути особливо уважними за кермом. Дотримуйтесь правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху. Надавайте пріоритет у русі снігоприбиральній техніці”, – говориться в повідомленні.

Цілодобовий аналітично-моніторинговий центр Служби відновлення в Одеській області завдяки відеокамерам та метеостанціям постійно стежить за поточною ситуацією на дорогах. Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.