На Одещині 8 листопада вводять погодинні відключення електроенергії

Украина

В Одеській області 8 листопада з 7:00 вводять погодинні стабілізаційні відключення електроенергії. Про це повідомили в ДТЕК Одеські електромережі. Зазначається, що ситуація в енергосистемі напружена, але фахівці докладатимуть зусиль, аби відключення тривало не більше чотирьох годин у кожної з трьох груп споживачів. Графіки відключень доступні на сайті одеського ДТЕК.

Також у ДТЕК закликали помірно споживати електрику: вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів та торгових центрів. Через великий наплив користувачів сайт ДТЕК Одеські електромережі періодично може ставати недоступним, тож у компанії просять мати на такий випадок під рукою скриншот з графіком відключень за вашою адресою, аби кожного разу не завантажувати його на сайті.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.