Вночі ворог намагався атакувати узбережжя Одещини

Украина

Вночі 8 листопада рашисти атакували Одещину ракетою Х-31, випущеною з літака над Чорним морем. Українські сили ППО збили ракету. Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

“Із застосуванням авіації з напрямку Чорного моря ворог спрямував по узбережжю Одещини Х-31, яку випустив з літака Су-30. Силами протиповітряної оборони ракету знищено над морем”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за минулий день позиції ЗСУ на півдні ворог чотири рази атакував армійською авіацією, у відповідь отримав 11 ударів по системах протиповітряної оборони і районах зосередження ворожих сил та техніки.

В акваторії Чорного моря корабельне угруповання ворога складається з 8 кораблів, які укриваються вздовж південного узбережжя Криму. Носії крилатих ракет – в пунктах базування. На бойовому чергуванні – жодного не зафіксовано.

“Ворог продовжує застосовувати ракети різних систем, ударні дрони та інші засоби вогневого ураження по об’єктах критичної інфраструктури та по прилеглих до лінії фронту територіальних громадах. Тимчасове зниження ворожої активності – не привід розслаблятися. Слід пам’ятати, що війна триває, ворог підступний, а загрози – актуальні”, – наголосили в ОК “Південь”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.