🛴Свавілля самокатників в Южному

Городская хроника Новости

Вчора, 6 липня о 21:00 по проспекту Миру двоє підлітків на орендованому електросамокаті збили 2-річну дівчинку. Про це стало відомо після того, як мама постраждалої дівчинки зателефонувала на гарячу лінію ЮКП «Муніципальна варта» і в поліцію. Співробітники комунального підприємства та поліція, які прибули на місце події, надали допомогу мамі та дитині, провели опитування свідків та пошук підприємця, який здає в оренду самокати.
Зі свідчень стало ясно, що на одному самокаті їхали відразу два підлітки (13-14 років). Вони збили маленьку дівчинку у мами на очах та протягли її 2 метри. Дівчинка зазнала травм. Мама спробувала затримати підлітків, але вони, на жаль, змогли втекти.
На правопорушників було написано заяву до поліції.

Як виявилося ФОП, який здає в оренду самокати не з Южного, а з с.Ліски.
Повного пакету дозвільних документів на здійснення підприємницької діяльності на території нашої громади він не має. За ініціативою ЮКП «Муніципальна варта» спільно з відділом національної поліції міста Южне були вилучені самокати з вулиць міста. На теперішній час вирішується питання щодо реєстрації кримінального провадження.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “🛴Свавілля самокатників в Южному

  1. Начнем с того, что по большим городам это уже норма с этими самокатами, случай неприятный, только стоит написать, что проспектом у нас пользуются все и мамашки з сэла, которые сутками там сидят с бутылками, и молодежь которой некуда пойти, и велосипедники и самокатчики. Знаков там нет, зато потом опять будет нытье про вандалов. Посему, отчасти городские службы тоже виноваты в таких вот случаях.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.