Сьогодні Южненська громада прощається з 55-им Героєм, який загинув на російсько-українській війні… Ми провели в останню путь Андрія Нігруцу (1974 року народження).

Городская хроника Новости

Він був командиром розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону в/ч А0666, молодшим сержантом ЗСУ, вважався зниклим безвісті, загинув 18 серпня 2022 року, біля населеного пункту Олександрівка Херсонської області.

Церемонія прощання відбулася на Площі Перемоги. Провести нашого захисника в останній путь прийшли рідні, друзі, колеги, побратими, мешканці нашої громади, представники Южненської міської ради та виконавчого комітету.

З прощальним словом виступив Южненський міський голова Володимир Новацький.

«Найперше хочеться висловити співчуття родині загиблого… Мені тяжко про це говорити, але я назву страшну цифру: ми прощаємося з 55-им воїном з нашої громади. Якщо зараз проаналізувати засоби масової інформації, то можна помітити, що в нашому регіоні такі траурні заходи відбуваються щодня. Ми практично щотижня проводили загиблих воїнів в останню путь, були і періоди, що через день… Більше місяця вже ми не збиралися з цього приводу і була надія, що вже і не будемо… Але, на жаль… Я впевнений, що рашисти за все поплатяться. Дуже хочеться якомога скоріше святкувати Перемогу і щоб ми перестали зустрічатися з таких важких приводів. Вічна пам’ять Андрієві. Слава Україні!», — сказав Володимир Новацький.

Бажаємо сил рідним перенести біль втрати… Дякуємо Андрієві за захист!

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.