7 червня після перерви було продовження сесії ЮМР, на якій було прийнято низку важливих рішень.

Городская хроника Новости

📝Директори всіх шкіл звернулися до депутатів з проханням про відтермінування впровадження рішення ЮМР від 16 лютого 2024 року про трансформацію шкіл громади Южного на один рік, з метою більш якісного та детального вивчення даного питання.

✅Южненські депутати підтримали прохання директорів та проголосували за відтермінування трансформації шкіл на один рік (до 1 вересня 2025 року)

✅Далі було прийнято рішення про внесення змін і доповнень до рішення Южненської міської ради від 25.02.2021 року No 203-VІІІ «Про встановлення порядку оплати праці керівників комунальних підприємств Южненської міської територіальної громади».

✅ Депутати підтримали внесення змін та доповнень до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Южненської міської територіальної громади на 2020-2024
роки. При прийнятті цього рішення депутат Світлана Дінул звернула увагу, що люди будуть вдячні за ремонт дороги у с.Кошарах, тому що восени там вже не можливо буде їздити. Вона зазначила, що має бути допомога ЗСУ, але й про людей не можна забувати. Мер Южного Володимир Новацький зауважив, що підприємство порт «Південний» за власний рахунок відремонтувало цю дорогу, щоб жителі громади могли по ній їздити, але якщо в подальшому будуть кошти ми зробимо там капітальний ремонт. В Кошарах живуть наші люди, дітям потрібно їздити до школи.

✅ Було ухвалене рішення, яке стосувалося
внесення змін і доповнень до рішення Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 14.12.2023 року No 1604-VІІІ «Про бюджет Южненської міської територіальної громади на 2024 рік»

Діти пільгових категорій (ВПО та діти учасників бойових дій) зможуть оздоровитися в пришкільних таборах за кошти міського бюджету (1 млн. 300 тис грн.)

🇺🇦🪖І найголовніше, на підтримку ЗСУ було виділено 28 мільйонів гривень

📸 Фото: Южненське телебачення

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

4 thoughts on “7 червня після перерви було продовження сесії ЮМР, на якій було прийнято низку важливих рішень.

    1. Ти один розумний А по твоєму всі дурні…Немає світла по всій Україні ,,,,, а тому що росіянин нацист вбивця Путлєр розбив всі .електростанції …….

      1. Прямо вот так все электростанции? Мы не идиоты вроде, нам поднимают тариф на электроэнергию в два раза, оправдание – посидите ка вы без света.

  1. Головне в тому, що депутати так само відокремлені від народу, інакше вони б не голосували 16.02 за те реформування не вивчивши питання. Умови різні, в багатьох школах немає елементарних речей. Яка мережа закладів?? Тому ніякого звернення не було, це знову був сором.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.