🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.

Новости Украина

Загалом були присутні 160 членів Конгресу, зокрема 78 очільників міст, сіл і селищ. Іще понад 1500 учасників приєдналися онлайн.

Обговорювали питання енергетики, посилення оборони та реабілітації військових.

У режимі онлайн в заході взяв участь Южненський міський голова Володимир Новацький

Глава держави наголосив, що це засідання відбулося на тлі серйозних викликів і загроз, які постали перед країною.

«Перше – ситуація з допомогою від наших партнерів. На жаль, частина підтримки гальмується, і треба робити все, щоб збільшувати наші власні можливості. Не втрачати часу, зміцнювати Україну. Водночас максимально комунікувати всім і на всіх рівнях із нашими партнерами, зокрема між громадами, щоб увага світу до України зберігалася», – зазначив він.

Володимир Зеленський акцентував, що зараз найбільше уваги має бути до енергетики. Держава працює над тим, щоб посилити протиповітряну оборону й отримати необхідне енергообладнання, але чітке розуміння потреб має бути в кожній громаді.

«Уже зараз на всіх рівнях маємо готуватися до наступного опалювального сезону: і громади, і урядовці, і відповідні наші енергетичні компанії», – наголосив Президент.

Глава держави закликав проявляти максимальну увагу в кожній громаді до воїнів, які проходять лікування та реабілітацію, підтримувати їхні сім’ї, а також сприяти розвитку всіх оборонних виробництв і забезпечувати людей роботою.

фото взяте з простору інтернета

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.

  1. Южненская семейка. Аддамс. Жданова Сергея Алексеевича. Тот, что сбоку рынка, памятниками занимается. Держат жителей Южного за идиотов, собак бешеных разводят, на этом деньги отмывают. Большая просьба, не заказывайте у него установки памятников и проходите мимо их магазин Оболонь, тот, что рядом с бывшим Водафон. Они там продают рыбу, мясо и так далее. А эти все продукты хранятся в центре, во втором питомнике, в помещении, в месте с собаками. Как подниматься на второй этаж, где Шарм и магазин Конфискат И потом их продают в своём магазине Оболонь.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.