Южненські спортсмени стали призерами Всеукраїнського турніру з вільної боротьби

Южный спортивный

Полтава 17-19 лютого приймала кадетів U17 (спортсмени 16-17 років) на свій XXX традиційний Всеукраїнський турнір пам’яті дворазового чемпіона світу Івана Шемякіна. За результатами змагань, в яких взяло участь близько 200 спортсменів, южненські борці завоювали два «золота» та одне «срібло». Чемпіонами турніру стали: Анастасія Шеремет, Марія Зенкіна. «Срібло» турніру у вазі до 80 кг виборов Олександр Корчмарюк. Про це повідомляється на сторінці Южненської федерації олімпійських видів боротьби у Facebook.

«Показавши видовищну боротьбу з кидками, не дійшли до п’єдесталу Андрій Караман та Іван Шелудько, але висновки та наполеглива праця обов’язково приводять до успіху. Вітаємо спортсменів та тренерський колектив з досягненнями. Бажаємо успіху нашим спорстменам у підготовці та виступі через місяць (15-18 березня) на відбірковому чемпіонаті України серед кадетів, який також заплановано провести в місті Полтава», – зазначається в повідомленні.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.