ЗМАГАННЯ, ПРИСВЯЧЕНІ ДНЮ ХІМІКА

Городская хроника Новости

26 травня трудовий колектив акціонерного товариства «Одеський припортовий завод» відзначив своє професійне свято – День хіміка. Серед комплексу заходів присвячених цьому святу, на веслувальній базі ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ» відбувся відкритий чемпіонат Одеської області з веслування на байдарках і каное.

У змаганнях прийняли участь команди Одеси, Южного, Миколаєва, Чорноморська, Вилкове, які представили 85 учасників віком від 12 до 16 років.

За результатами чемпіонату Спортсмени ФСК “Хімік” АТ «ОПЗ» і ЮДЮСШ завоювали 43 медалі: золоті -18, срібні – 15, бронзові – 10!

Змагання на водно-веслувальній базі ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ» давно вже стали традиційними, і жодного року професійне свято заводчан не проходило без цього яскравого спортивного дійства.

Сергій ЧЕРНИШОВ, голова ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ»: «Незважаючи на важкий час, пов’язаний з війною в Україні, нам вдалося провести цей важливий для нашої молоді спортивний захід, необхідний для мотивації кожного спортсмена та команд учасниць.

Враження у всіх залишилися дуже позитивні, змагання сподобалися і спортсменам і тренерам, для всіх це прекрасна практика і можливість визначити свій рівень підготовки на поточний момент, додати зусиль і вийти на максимальну форму до часу головних стартів сезону.

Ми дуже вдячні всім, хто допомагає існувати спорту в цей час, надає транспорт, фінансування – керівництву АТ «ОПЗ», профспілці заводу, батькам наших спортсменів, і нашим відданим своїй справі тренерам».

Вітаємо всіх учасників із вдалим виступом на обласних змаганнях, що відбулися в Южному, а особливо відзначимо наших переможців та призерів, які представляють ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ».

Окрему подяку хочеться висловити працівникам водно – веслувальної бази, які додали усіх необхідних зусиль щодо підготовки та проведенню Чемпіонату Одеської області, тренерам переможців: Малькову С.А., Плетень А.Ю., Плетень І.О., Капішинській В.К., Чернишову С.О.

Наші вітання спортсменам та побажання подальших успіхів у спортивному сезоні!

Джерело інформаційного матеріалу сторінка Одеський припортовий завод/ Odesa Port Plant у соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.