🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ

Городская хроника Новости

Щороку навесні в Україні проводяться змагання із Судномоделізму. Цьогоріч естафету прийняло славетне місто Вінниця.

Працівник АТ «ОПЗ» коваль на молотах і пресах ремонтного цеху Валерій Харет, на Чемпіонаті України з судномоделізму – 2024 у напруженій боротьбі серед кращих судномоделістів країни став переможцем у своєму класі, завоювавши ЗОЛОТУ медаль🥇

На Чемпіонаті у класі С-3 була представлена виготовлена руками Валерія модель французького фрегата «LA VENUS» зразка 1782 року.

У змаганнях прийняли участь близько 150 моделей з 14 регіонів України. Серед учасників виборювали перемогу як доросли спортсмени, так і юніори.

Організаторами Чемпіонату України виступили Федерація судномоделізму і судномодельного спорту України, Міністерство молоді та спорту, Товариство сприяння обороні України.

Чемпіонат проводився для відбору учасників для складання національної збірної команди для участі у Чемпіонаті Європи у 2024 році у Болгарії.

Валерій Харет – член Федерації судномоделізму і судномодельного спорту України, майстер спорту України, неодноразовий призер Чемпіонатів світу, Європи, України з судномодельного спорту.

✔️ «Ми завжди будемо прагнути нових перемог. Кожне змагання – це нові випробування та новий досвід. Готуючись до Чемпіонату України 2024 року, який відбувся у Винниці, була проведена ціла низька кропітких робіт щодо деталізації фрегату серед яких – виготовлений та встановлений кормовий ліхтар, штурвал, зроблена обв’язка гармат, виготовлена носова фігуру, тощо. Вважаю, що все заплановане вийшло. Адже, золото Чемпіонату – наше! Наступний етап – Чемпіонаті Європи у Болгарії. Готуємось.», – розповідає Валерій.

Цікаво, що матеріали для побудови таких серйозних складних моделей збираються по крихтах із багатьох джерел.

Вітаємо Валерія Харета з Перемогою. Бажаємо здійснення усіх самих сміливих задумів та нових видатних досягнень!

Джерело інформаційного матеріалу – сторінка Одеський припортовий завод/Odesa Port Plant у соціальній мережі Facebook.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.