Завдання номер один – розвиток Одеського району і здобуття статусу найбільш економічно розвинутого в регіоні та країні

Калейдоскоп Новости

Амбітні цілі та впевнені дії потужної команди – запорука дієвих змін та успіху. Саме до успіху, змін, постійного вдосконалення та об’єднання зусиль, напрацювання спільних рішень разом з громадами прагне колектив Одеської РВА.

Що нас об’єднує зараз? Це – бажання відновити та розбудувати свій край, налагодити плідну співпрацю з метою гармонійного розвитку та підвишення привабливості території, залучення різних форм та джерел фінансування, реалізувати низку привабливих стратегічних концептів, проєктів та ідей, які професійно оформлені, створити для них масштабні та цікаві промоції.

Надзвичайно важлива співпраця з усіма – з владою, з бізнесом, з сусідніми громадами, з мешканцями громад. Єднання, розуміння, діалог, – ось до чого ми прагнемо.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак запровадив нові традиції для відбудови та сталого соціально-економічного розвитку Одеського району, у рамках якої громади розпочали презентувати свої досягнення за останні роки та перспективи і етапи подальшого розвитку.

Своїм досвідом ділились Южненська, Доброславська, Красносільська, Фонтанська, Чорноморська селищна та Визирська громади.

Особлива увага була приділена енергоефективним можливостям, інфраструктурним, туристичним та промисловим проєктам. Окремо торкнулися теми поводження з відходами та утворення стихійних сміттєзвалищ.

Обговорили цікавий кластерний екологічний проєкт в світі новел чинного законодавства в сфері сортування та переробки сміття, презентований районною адміністрацією.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак наголосив на тому, що кожна громада по-своєму сильна, але лише системний підхід до розвитку, стійке партнерство та постійне навчання і удосконалення, розуміння один одного, зробить район сильнішим і потужнішим.

Джерело інформаційного повідомлення сторінка Одеська районна військова адміністрація у соціальній мережі

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Завдання номер один – розвиток Одеського району і здобуття статусу найбільш економічно розвинутого в регіоні та країні

  1. Пане Новацький для чого ви призначили на керівні посади росіян =Шестова та Чугуннікова і ??????Гнєушеву????? Невже немає українців ,,,,,,Стратегічних ворогів ???? І що від вас і них ждати Ви не маєте розуму Ви не патріот УКРАЇНИ ….

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.