З ДНЕМ ХІМІКА, ДОРОГІ ЗАВОДЧАНИ!

Городская хроника Новости

Шановні колеги – працівники АТ «ОПЗ», ветерани заводу та хімічної промисловості України!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня хіміка!
Вже втрете професійне свято хіміків відбувається у період жорстокої загарбницької війни, що розпочала російська федерація проти України.

Наше підприємство, як і уся країна, опинилося у важких умовах, спричинених воєнними діями. Але навіть у складній ситуації сьогодення, нам разом, спільними зусиллями вдалося зберегти свій потенціал, перепрофілювати виробничі потужності, підтримати життєдіяльність і функціонування заводу, надавати необхідну допомогу нашим захисникам.

За 823 дні війни значна кількість заводчан стали на захист держави, мужньо виконуючи свої обов’язки у Збройних силах України. Нажаль, є втрати. Колектив підприємства завжди буде пам’ятати своїх героїв. Вічна шана та безмежна вдяка всім тим, хто боронить Вітчизну.

Але, попри усі складнощі, і сьогодні ми не припиняємо працювати. Ми знаємо, до чого ми прагнемо, чого ми варті, як ми вміємо досягати цілей, будувати своє життя і вкладати зусилля заради майбутнього.

Трудовий колектив АТ «ОПЗ» має завжди пам’ятати й пишатися здобутками та досягненнями своєї роботи. Відданою працею Ви вивели Одеський припортовий завод на рівень кращих підприємств хімічної галузі країни, створювали продукцію найвищої якості, підняли престиж рідного заводу на високий світовий рівень, здобули безліч національних та міжнародних нагород та визнань.

З нагоди професійного свята – Дня хіміка, щиро бажаю сили, витримки, здоров’я, родинного щастя, впевненості та віри у перемогу України, найскорішого миру нашій держави.

Віримо у відродження країни, у відновлення роботи промисловості та продовження прекрасних традицій, що були створені колективом Одеського припортового заводу! Зі святом!

З повагою,
Т.в.о. Голови Правління-директора АТ «ОПЗ», Юрій КОВАЛЬСЬКИЙ

Джерело інформаційного повідомлення сторінка Одеський припортовий завод/Odesa Port Plant у соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.