З портів Південний, “Одеса”, “Чорноморськ” вийшли 12 суден з продовольством

Украина

Представники ООН та Туреччини ведуть перемовини з делегацією РФ та продовжують шукати рішення для повноцінної реалізації «Зернової ініціативи». Згідно з пропозицією Об’єднаного Координаційного Центру (СКЦ) представники ООН та Туреччини передбачають роботу 10 інспекційних груп для перевірки 40 суден. Така пропозиція була прийнята представниками України. Представників РФ було поінформовано.

Так, з портів «Одеса», «Чорноморськ» та Південний 31 жовтня вийшли 12 суден з 354,5 тис. тонн агропродукції до країн Африки, Азії та Європи. Серед них балкер IKARIA ANGEL з українською пшеницею для Ефіопії, яка знаходиться на межі голоду. Це сьоме судно, зафрахтоване в рамках Всесвітньої Продовольчої Програми під егідою ООН. Разом з тим, прохід до українських портів під завантаження дозволений 4 суднам, які напередодні пройшли інспекцію СКЦ за участі всіх сторін, включаючи представників РФ. Про це зранку в понеділок, 31 жовтня, повідомили в пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.