«Укренерго» 1 листопада обмежить електропостачання у семи областях

Украина

1 листопада «Укренерго» застосує обмеження електропостачання для всіх категорій споживачів у семи регіонах. Про це повідомили на сторінці компанії у Facebook. Відключення світла можливі у Центральному (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) та Північному (Сумська, Харківська та Полтавська області) регіонах країни. Одеської області в списку відключень на 1 листопада немає.

В «Укренерго» пояснили, що контрольовані відключення електроенергії необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та підтримати стале балансування енергосистеми. Також завдяки обмеженням вдається уникнути аварій на електромережах, які ушкоджені обстрілами рашистів.

«Це дає можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням споживачів», — додали у пресслужбі.

Напередодні, 31 жовтня, РФ здійснила масований ракетний удар по Україні. Ураження об’єктів критичної інфраструктури підтвердили у 10 регіонах.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.