У застосунку “Дія” відтепер можна замінити посвідчення водія

Украина

У застосунку сервісу державних послуг “Дія” відтепер можна подати заяву про заміну посвідчення водія або отримати е-посвідчення. Про це інформує УНН, посилаючись на сторінку Мінцифри у Telegram.

“Замінюйте посвідчення водія за кілька кліків на дивані, в офісі, кафе – онлайн. Можете подати заяву про заміну посвідчення в застосунку “Дія” та забрати готове водійське в сервісному центрі МВС. Або ж взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати е-посвідчення водія”, – йдеться в повідомленні.

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно авторизуватися в застосунку, у розділі “Послуги” обрати “Заміна посвідчення водія”, обрати причину заміни та сервісний центр, де зручно забрати документ. Після цього потрібно підтвердити контактні дані та підписати заяву.

Мінцифри попередило, що послугу потрібно оплатити протягом 10 хвилин після оформлення заяви, інакше вона анулюється. Для того, щоб послуга стала доступною, необхідно оновити застосунок. Зазначається, що сервіс реалізовано Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством внутрішніх справ, Головним сервісним центром та за підтримки ДП “Інфотех”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.