На Одещині показали наслідки ранкового обстрілу судноремонтного заводу (фото)

Украина

Зранку понеділка, 30 жовтня, російські терористи атакували ракетами Одеський район. Ціллю ворога став судноремонтний завод. Про це повідомив в своєму телеграм-каналі начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Внаслідок ворожої атаки виникла пожежа, яку оперативно ліквідували працівники ДСНС. Пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства. Постраждали двоє людей. Чоловіка 1961 р.н. та жінку 1966 р.н. у стані середньої тяжкості доставили до лікарні. Їм надається вся необхідна медична допомога”, – зазнавич Олег Кіпер.

Оновлено: За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 30 жовтня збройні сили РФ завдали ракетних ударів по Одещині. Ворог поцілив у судноремонтний завод в Одеському районі. Внаслідок ворожої атаки четверо співробітників підприємства отримали поранення різного ступеня тяжкості. Двох потерпілих госпіталізовано до лікарні. Пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення інших осіб, яким було спричинено фізичну або іншу шкоду внаслідок влучання ворожих снарядів. На місці подій прокурори у взаємодії зі слідчим документують черговий воєнний злочин РФ – повідомили в пресслужбі обланої прокуратури.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.