Після скандалу Залужний призначив нового голову Одеського ТЦК

Украина

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив нового голову Одеського обласного територіального центру комплектування (ТЦК). Про це 4 липня в Telegram повідомив головком.

“На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. Полковника Олександра Охріменка, який досі був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого”, – написав Залужний.

Залужний наголосив, що Охріменко – бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині.

Нагадаємо, з журналістського розслідування стало відомо, що сім’я вже колишнього одеського воєнкома Євгена Борисова володіє нерухомістю в Іспанії, вартість якої оцінюється в кілька мільйонів доларів і яка була куплена вже під час повномасштабної війни. Президент Володимир Зеленський доручив Залужному звільнити Борисова, що і було зроблено наприкінці червня.

Джерело: “Слово і діло”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Після скандалу Залужний призначив нового голову Одеського ТЦК

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.