На ОПЗ повідомили низку новин щодо роботи медцентру підприємства

Украина

В пресслужбі Одеського припортового заводу повідомили про декілька важливих новин, що стосуються профілактики та можливостей проведення медичних обстежень на підприємстві.

Поновлення роботи рентген-кабінету

Після перерви поновив роботу рентген-кабінет медичного центру. Відтепер знову стало можливим проведення рентгенологічних обстежень у повному обсязі за призначенням лікарів. Медичний центр продовжує роботу щодо виявлення проблем зі здоров’ям працівників заводу та всебічну профілактику хвороб. Наразі можливо зробити знімки всіх зон, час роботи рентген-кабінету – з 10:00 до 15:00.

Проведення щеплення від дифтерії та правця

Важливим напрямком роботи медиків є також профілактика захворювань. Вже відбулося кілька етапів щеплень заводчан бустерною дозою від COVID-19, наразі проходить щеплення працівників підприємства вакциною АДС-М від дифтерії та правця. Записатись на вакцинацію можна у санітарного фельдшера медичного центру АТ «ОПЗ» за номером телефону 68-59 (з міського телефону набирати 048-758-68-59).

Планування медогляду заводчан

Попри складнощі проведення всебічного медогляду працівників у поточній ситуації, вже зараз заводчани можуть зробити важливе щорічне обстеження, яке входить в обов’язковий план медогляду – флюорографію. Медичний центр запрошує пройти це обстеження щодня з 8:00 до 10:00, кабінет флюорографії працює з понеділка по четвер.

Фото: пресслужба АТ “ОПЗ”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.