Доба без відключень світла скасована: ситуація в енергосистемі складна

Украина

Енергосистема України зазнала 14-го масованого ракетного удару та вночі – 16-ї атаки ворожими БПЛА. Основною ціллю РФ знову були електростанції та об’єкти високовольтної мережі. Географія уражень: східні, західні і південні регіони країни.  Найбільш складна ситуація наразі на Харківщині. Зараз там тривають аварійні відключення.  Мережеві обмеження через атаку діють на Хмельниччині, а також зберігаються на Одещині та Київщині. Дефіцит в енергосистемі – значний. Про це повідомили 10 лютого в «Укренерго», зазначивши, що ремонтні бригади вже займаються ліквідацією наслідків прильотів та розпочинають аварійно-відновлювальні роботи. В інших регіонах поступово покриття споживання повертається у межі визначених лімітів.

«Оприлюднений раніше графік проведення вимірів фактичного споживання електроенергії (доба без відключень) наразі скасовано. Про новий розклад проведення вимірів та необхідного для цього зняття обмежень споживання буде повідомлено додатково», – говориться в повідомленні пресслужби «Укренерго».

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “Доба без відключень світла скасована: ситуація в енергосистемі складна

  1. Сегодня разговаривал с родственниками с Чугуева, у них свет отключают очень редко. Я рассказал как у нас отключают, они удивились.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.