Сьогодні в Южному відбувся мітинг – реквієм, приурочений до Дня Пам’яті та примирення у МПК «Дружба».

Городская хроника Новости

Україна відзначає цю пам’ятну дату за європейською традицією – 8 травня 2024 року вшановується 79-та річниця закінчення війни як символ перемоги цивілізованого світу над злом нацизму, звільнення людства від загрози глобальної катастрофи. Він був встановлений згідно з Законом України “Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років”.

Проте нині, як і в роки Другої світової війни, Україна знову змушена захищати свої землі, свій народ. Наша держава третю поспіль річницю перемоги над нацизмом відзначає в умовах боротьби України проти путінського рашизму. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. І ми обов’язково переможемо, адже завершення російсько-української війни перемогою України означає у перспективі гарантію непорушності кордонів інших, передусім європейських, держав.

У кінці заходу присутні поклали квіти до памʼятника захисникам Вітчизни на площі Перемоги.

Велика шана борцям за волю України! Дякуємо усім, хто береже мирне небо нашої землі!

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Сьогодні в Южному відбувся мітинг – реквієм, приурочений до Дня Пам’яті та примирення у МПК «Дружба».

  1. Если бы не эти новости, то мы бы забыли давно уже что у нас депутаты есть. Стоило мужику в аварию попасть из за кошмарных ям на дороге Южный – Одесса, воот, уже и “ремонт” начался ямки квадратиком стали, и до профилактория ямищи присыпали старым асфальтом, тем, что с трассы выдолбали. Только вопрос остаётся открытым, откуда взялась стоянка фур около города. Почему они на обочинах стоят и убивают нам и без того хреновую дорогу.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.