🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі

Городская хроника Новости

19-річний вихованець южненського ФСК «Хімік» Владислав ВОЛОШИН – один з головних претендентів на участь в європейському олімпійському відборі. Про це заявив старший тренер збірної України Станіслав Борейко в інтерв’ю проєкту «Веслування України».

Під час підготовки до сезону южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН, який минулого року вперше став чемпіоном України, причому в олімпійському виді, а саме в одиночці на дистанції 1000 м (тренер – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ), тренувався в основному складі збірної України під керівництвом Станіслава Борейка разом Віталієм Брезіцьким, Олександром Сиромятниковим, Василем Смілкою, Олександром Зайцевим (всі – Львівська область) і Валерієм Гарапом (Дніпропетровська).

«Зимова підготовка розпочалася з двох накопичувальних зборів в Добротворі: об’ємна, аеробна робота. А з 6 січня по 23 березня ми провели два збори в Туреччині, а саме в Белеку», – розповів Станіслав Борейко.

«Головна задача якомога краще підготуватися до європейського олімпійського відбору… Основні претенденти на перемогу Кубку України на «тисячі», що дає путівку на європейський олімпійський відбір, – це Волошин і Сиромятников», – відзначив наставник.

Кубок України відбудеться 21-25 квітня в Умані. Переможці в байдарці-одиночці на дистанції 1000 м визначаться в третій день змагань.

Пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.