Рашисти запустили ракети по Одещині із Су-35, є постраждалі

Украина

21 березня ворог здійснив ракетний удар по Одещині. Ворожі винищувачі СУ-35 здійснили пуск ракет з моря. Завдяки ефективній роботі сил ППО частину ракет знищено, проте є влучення, внаслідок чого частково пошкоджено цивільний будинок. Є постраждалі, попередньо без жертв. Підрозділами ДСНС пожежу станом на 20.40 локалізовано. Про це повідомили в пресслужбі Одеської районої військової адміністрації.

Фото: ілюстративне.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “Рашисти запустили ракети по Одещині із Су-35, є постраждалі

  1. Кров за кров смерть за смерть Вбиваймо побільще російських окупантів Інакше вони вб*ють нас українців
    Просимо Верховну Раду та Президента щоб видали закон на заборону в*їзд на постійне проживання не давать громадянства в УКРАЇНУ === росіянам на 200 років Щоб і духу їх не було в УКРАЇНІ Вбивцям не повинно бути проживання в УКРАЇНІ Заборонить російську мову в УКРАЇНІ

  2. Не давать Громадянства УКРАЇНИ росіянам Заборонить російську мову в УКРАЇНІ Бо російська мова це мова вбивць…КРОВ ЗА КРОВ !!!! СМЕРТЬ ЗА СМЕРТЬ !!!ВБИВАЙМО ПОБІЛЬШК РОСІЯН БО РОСІЯНИ ПОВБИВАЮТЬ НАС УКРАЇНЦІВ!!!!!

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.