Новацький анонсував виїзні зустрічі з жителями населених пунктів Южненської ОТГ

Информ-панорама

13 лютого очільник нашої громади у своєму відеозверненні на каналі южненського телебачення, яке він записує по понеділкам, озвучив, що планує провести зустрічі з жителями Сичавського та Новобілярського старостинських округів. Орієнтовно вони відбудуться в березні цього року. З якою метою вони заплановані – Володимир Новацький не озвучив, проте, скоріш за все, таке спілкування з людьми дозволить детальніше дізнатися про їхні насущні проблеми і допомогти у їх вирішенні. Раніше такий формат комунікації посадовців з населенням був дуже затребуваний в Южному, багато років поспіль міський голова разом зі своїми заступниками і начальниками профільних управлінь міськради робив обходи по місту і спілкувався з южненцями у дворах будинків.

«На початку наступного місяця ми з керівництвом громади, моїми заступниками, поїдемо в Сичавку і Нові Біляри на зустріч з жителями цих старостинських округів. Почнемо приблизно з 3 березня», – озвучив Южненський міський голова.

Він також зазначив, що у вівторок, 14 лютого, відбудеться засідання виконкому, а в четвер, 16 лютого, сесія Южненської міськради, на порядок денний якої винесено більше 120 питань.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.