До Дня Незалежності в Южному відбулась низка спортивних турнірів (фото)

Южный спортивный

На минулих вихідних в Южному відбулися традиційні спортивні змагання, присвячені Дню Незалежності України. Так, 20 серпня пройшов турнір з настільного тенісу (14 учасників). Грали сім турів по швейцарській системі. 1 місце посів Дмитро Федоренко, 2 місце – Сергій Гімішлі та 3 місце зайняв Олександр Сушков.

В цей же день відбувся бліц-турнір з шахів, в якому брали участь шахісти не нижче другого розряду. Всього було 20 учасників. 1 місце зайняла Маргарита Мазурцова, 2 місце – Ігор Корнійчук та 3 місце посів Борис Штанько.

21 серпня відбулися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат. Було шість команд, в кожній – чотири учасника. Грали по коловій системі до двух перемог. Про це повідомили на сторінці у Facebook Южненського міського центру «Спорт для всіх», висловивши вдячність директору першої школи Ользі Книшук за її заступниці Валентині Качмарській за допомогу у проведенні спортивних заходів.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.